Speel voetbalgames in real life

0

Den Helder – Jongeren die gek zijn op voetbalgames kunnen deze games tijdens het aankomende Gameday in real life meemaken. Dat kan tijdens het AZ (e)soccertoernooi.

Gameday is voor iedereen tussen de 12 en 28 jaar die houdt van gamen, sporten en (computer)techniek. Een dag met 40 spannende, nieuwe en sportieve uitdagingen. Live, virtueel, online en on court.

Er zijn twee leeftijdscategorieën: 10-14 jaar en 15+. Een team bestaat uit twee personen. In tweetallen spelen ze Fifa 19, Fifa Skill Games en Streetsoccer 2 vs 2 in real life. Deelnemers krijgen tips en trics van de e-sporters van AZ en uiteraard zijn er toffe prijzen te winnen. Per onderdeel is er een winnaar, maar ook is er een overall winnaar. Naast deze competitieonderdelen is het (E)-soccercourt gevuld met voetbalonderdelen, zoals de Sutuwall, Teqball, Footpooltrailer, Omhaalarena en meer.

Meer informatie
Aanmelden doe je in tweetallen via https://aanmelden.game-day.nl/. Het kost € 2,50 per persoon en je hebt ook nog een Gamedaykaartje nodig. Een kaartje voor Gameday kost € 7,50. Het AZ (e)soccertoernooi is een samenwerking tussen Team Sportservice Den Helder, AZ en BBFreestyle. Neem voor meer informatie contact op met Team Sportservice Den Helder, Jordy van Kesteren, 0223 – 68 47 26, of jvankesteren@teamsportservice.nl. Gameday en het AZ (e)soccertoernooi is op zaterdag 22 juni 2019, om 10.00 tot 20.00 uur op Willemsoord.