Succesvolle competitie voor TVJ

0

Julianadorp – Tennisvereniging Julianadorp heeft een zeer succesvolle voorjaarscompetitie achter de rug; van de 21 seniorenteams zijn er maar liefst zes kampioen geworden. Het 1e herenteam op zaterdag promoveert zelfs naar de 1e klasse, een prestatie van formaat.

Ook een jeugdteam op zondag haalde het kampioenschap binnen. Een mooie beloning voor alle inspanningen die de jeugdcommissie de afgelopen jaren in het jeugdtennis heeft gestoken. In tegenstelling tot de landelijke tendens groeit het jeugdtennis in Julianadorp zowel in kwantiteit als kwaliteit.

Tennisvereniging Julianadorp, dat volgend jaar 50 jaar bestaat, huldigt de kampioenen op zaterdag 7 september. In deze week worden de clubkampioenschappen verspeeld. In week 28, van zaterdag 6 tot en met 14 juli, organiseert TVJ het welbekende en oergezellige Zandlopertoernooi. Inschrijven kan reeds via www.tvjulianadorp.nl of www.toernooi.nl.