Wilms BV hoofdsponsor Helderse Zomerfeesten

0

Den Helder – Het Helderse bedrijf Wilms BV heeft zich als hoofsponsor verbonden aan de Helderse Zomerfeesten 2019. Het driedaagse festival van, voor en door Den Helder vindt volgende maand plaats op Willemsoord.

“Wij zijn ontzettend blij dat het gelukt is om een hoofdsponsor te strikken voor de komende editie van 12 tot en met 14 juli”, laat de organisatie weten. “Als je een gratis festival organiseert van deze omvang dan moet je het vooral hebben van sponsoring. De 20 sponsoren die zich achter het festival hebben geschaard zijn we dan ook dankbaar. En de komst van een hoofdsponsor is essentieel om de toekomst van dit festival te waarborgen.”

De specialist op het gebied van keukens, badkamers en installatietechniek laat op zijn beurt weten blij te zijn om hun naam aan het festival te verbinden. “Den Helder verdient elk jaar een gratis festival te hebben. Vorig jaar hebben wij als bezoekers dit fantastische initiatief mogen beleven en we hopen hiermee het voortbestaan en de groei op langere termijn een positieve impuls te geven”, aldus Edwin Wilms.

Groeien
“Nu Wilms BV hoofdsponsor is kunnen we gaan doorgroeien en een nog beter festival organiseren in 2020. Bezoekers gaan het ook dit jaar al merken aan de line-up. Vorig jaar bestond het podiumprogramma uit lokale artiesten. Dit jaar kunnen we ons Maan en The Euros veroorloven die er een feestje van gaan maken op de vrijdag tijdens het concert op de Werf.”