Aanrijding op Polderweg

11

Den Helder – Een wielrenner is zaterdagavond omstreeks half negen aangereden op de Polderweg.

Een groepje wielrenners kwamen ter hoogte van de zijstraat tegelijk aan op een kruising met een auto. Een van kwam in botsing met de auto en werd geschept. Dat het met een hoge snelheid moet zijn gebeurd, is te zien aan de barst in de voorruit.

Ambulancepersoneel bracht de wielrenner naar het ziekenhuis.

Info en foto: Inter Visual studio / Marcel Barriel

11 REACTIES

 1. Die achterlijke wielrenners vragen er zelf om.Helemaal wanneer de tour de france bezig is.Met hun flitspakjes rijden die sexlozen in de ronte alsof ze zelf meedoen.
  Overal schijt aan liefst met een hele club ,niet op het fietspad en de oogklepen op.Eingenschuld dikke bult,ga maar lekkker bij DOK rondjes fietsen ,heeft niemand lst van ze.

  • Geen idee wie hier de schuldige is, maar ervaar wel dat de meesten wielrenners zich heel asociaal gedragen in het verkeer.
   Zeker als ze in een groep fietsen en iedereen maar opzij moet met hun geschreeuw.

 2. bestuurdster van de auto was een meisje met net haar rijbewijs met een narsictisch brilletje. Ze heeft niet goed uitgekeken maar omdat het een vrouw is wordt ef nix mee gedaan

  • Kunt u bewijzen dat ze niet goed uitgekeken heeft? Vaak is het bij aanrijdingen van wielrenners niet de schuld van de automobilist. Ze rijden levensgevaarlijk en te hard voor op het fietspad. Eigenlijk zou er een verbod moeten komen voor wielrenners in de binnensteden. Ga lekker op en neer de dijk af en gedraag je binnen de bebouwde kom als normale fietser.

  • Rthjjjj: Zeker ook uw bril niet op achter het toetsenbord ? Of de tekst ingetikt vanaf de race fiets ?

 3. “ narsictisch brilletje” ?? Wat is dat en wat heeft dat te maken met een aanrijding?

 4. Wielrenners zijn sexloze narcisten met flitspakjes,rare brilletjes en helmpjes.En denken dat de hele weg van hen is en iedereen wel voor ze stopt of aan de kant gaat.

  • Jeetje Roan, u doet het nu overkomen alsof u zelf onvrijwillig celibatair bent. Bij ons rijden ze vrij frequent voorbij en vaak bedankt roepend als ik de hond naar mij toe fluit. Beetje rekening met elkaar houden heet dat. Er zijn wel ergere dingen om je druk over te maken.

   • En die hond fluit je ook naar je toe als nietwielrenners voorbij fietsen. Want een hond mag toch geen andere (weggebruikers) hinderen of wil je van hun ook een dankbaarheid ontvangen.
    Zelf ontvang ik nog steeds een snauw van die snelle jongens of meiden als ik niet snel genoeg ben om opzij te gaan.

 5. Kijken jullie eens naar de foto bij dit artikel ! Dan zie je dat de auto afslaand verkeer is. Derhalve , moet de automobilist voorrang verlenen aan tegemoedkomend en achterop rijdend verkeer.

  • ja dat zijn de regels, maar als die wielrenners als gewoonlijk met een kleresnelheid over de fietspaden sjeesen dan zie je ze heel snel over het hoofd, en voorrang moet je krijgen niet nemen, dus die wielrenner had moeten anticiperen en had makkelijk even kunnen afremmen, maar als gewoonlijk denken ze dat de hele weg voor hen is, ik heb geen sympathie voor die dwazen, zoals boven ga lekker op de Afsluitdijk racen, niet in de binnenstad, hou rekening met het overige verkeer

Comments are closed.