De Kustbus rijdt ook deze zomer

4

Den Helder – De Kustbus rijdt deze zomer van 13 juli tot en met 25 augustus in de regio Noord-Holland Noord. Deze zogeheten zomerlijn rijdt tijdens de zomervakantie van de regio Noord. Lijn 851 rijdt van Den Helder naar Petten. Een kaartje is te koop in de bus, met pin of creditcard. Ook reizen met de OV-chipkaart is mogelijk.

De Kustbus brengt de reizigers naar diverse stranden in de regio. De Kustbus lijn 851 rijdt het traject Den Helder – Petten en gaat onder meer langs:
° Petten, Plein 1945
° St. Maartenszee
° Callantsoog, Zwanenwater
° Callantsoog, Centrum
° Juliandorp (aan Zee)
° Den Helder, Fort Kijkduin /Strand
° Den Helder, Noordwest Ziekenhuisgroep
° Den Helder, Station NS

Iedereen kan gebruik maken van de zomerlijn. De kustbus is ook toegankelijk voor mensen met een rollator, rolstoel, kinderwagen of hulphond.

Tarief
Het opstaptarief voor de OV-chipkaart bedraagt € 2,682 + € 0,155 per kilometer. Ook een abonnement is geldig. Bij de chauffeur zijn de kaarten Stad, Streek, Streek Ver of een Familiedagkaart te koop. Alle informatie over de Kustbus op www.overal.nl/kustbus

4 REACTIES

  1. Als je van station naar ziekenhuis wil dan betaal je in de kustbus 2,87 en de gewone bus 1,15.

    • daar is ook de kustbus niet voor?
      jammer dat het niet meer de leuke cabrio bus is dat had de meerprijs meteen “goedgemaakt”

      • Das waar, maar over het algemeen wordt de eerstvolgende vertrekkende bus naar een lokatie genomen. Zie ook de link kustbus en halte ziekenhuis niet.

Comments are closed.