Diner en Blanc weer een succes

0

Den Helder – Los van de waan van de dag verbondenheid, vriendschap en respect vieren, dat is Diner en Blanc. Afgelopen zaterdag beleefde dit festijn de derde editie in Den Helder.

Volgens de deelnemers was het weer een groot succes. Ongeveer 140 mensen verzamelden zich zaterdagmiddag rond 17.00 uur bij Warmerdam De Toekomst, de locatie die tot kort daarvoor nog geheim was. De fantastische opening werd verzorgd door Dans Centrum Chantal, met de vier groepen; ESG, ESG juniors, 12 O’Clock en D.O.D.

Aangekleed met allerlei witte accessoires, zoals vlaggen, witte bloemen en witte ballonnen, kon het Diner en Blanc van start gaan. In opdracht had iedereen een zelfbereid driegangendiner en drankjes meegenomen, wat werd uitgestald op mooi gedekte en versierde tafels en stoelen. Zoals de naam al doet vermoeden voerde wit de boventoon en iedereen had zich ook aan deze dresscode gehouden.

De avond werd opgeluisterd door Jan en Catarina die, volkomen belangeloos, hun bijdrage hebben geleverd. De initiatiefnemer, die tot op de dag van vandaag geheim blijft, hoopt volgend jaar op een vierde editie.