Gemeente nog drie jaar langer ‘founder’ van de Helderse Uitdaging

0

Den Helder – De afgelopen maanden heeft de Helderse Uitdaging flinke stappen gemaakt. Ze maken de ene na de andere match en veel ondernemers hebben zich aangesloten als vriend, partner of sponsor. Maatschappelijke organisaties weten de weg naar de Helderse Uitdaging steeds beter te vinden. Dat ziet ook de gemeente en daarom maakte wethouder Pieter Kos bekend dat zij de komende drie jaar founder blijven.

Pieter Kos: “De Helderse Uitdaging stimuleert maatschappelijk betrokken ondernemen binnen de gemeentegrenzen. Het hogere doel is bijdragen aan een welvarender stad. In het eerste half jaar is er al een maatschappelijke waarde van bijna € 90.000, -gerealiseerd. Dat is een teken dat de Helderse Uitdaging een behoefte vervult van zowel maatschappelijke organisaties als ondernemers.”

Karin van Harteveld is voorzitter van Stichting de Helderse Uitdaging en ontzettend trots: “Er zijn in het afgelopen half jaar mooie nieuwe verbindingen, samenwerkingen en matches tot stand gebracht. Hier heeft onze manager Cyril Kraak een grote rol in gespeeld, maar ook de matchgroep en mijn mede bestuursleden hebben hard gewerkt. Mooi dat we nu al resultaat boeken. En we zijn natuurlijk enorm blij met de ondersteuning van de gemeente hierin. Betrokkenheid maakt Den Helder zoveel mooier.”

Meer informatie over de Helderse Uitdaging op www.helderseuitdaging.nl.