Helders Elftal begint aan voetbaltoernooi

0

Den Helder – Het Helders Elftal begint woensdag aan het jaarlijkse toernooi. Op het veld van FC Den Helder staan twee wedstrijden op het programma. Om 17.00 uur eerst Almere City tegen Jong AZ en om 19.30 uur het Helders Elftal tegen FC Dordrecht.

Het Helders elftal staat deze zomer onder leiding van Ben de Visser. De technische staf bestaat verder uit Jarno Stengs (assistent-trainer), Ruud Zahradnik (hersteltrainer), Ronald Cornelisse (keeperstrainer) en Goos Stins (teammanager). Afgelopen zaterdag werd geoefend tegen AFC. Die wedstrijd ging met 0-3 verloren.

Na de wedstrijden van woensdag krijgt het toernooi zaterdag 27 juli een vervolg met een dagvullend programma:
11.00 uur Hockey, mini jeugdtoernooi en demo’s
12.00 uur Jeugpenaltybokaal
13.00 uur Beach Tennis Helderse Kampioenschappen
17.00 uur Kleine finale voetbaltoernooi
19.30 uur Finale voetbaltoernooi