Helderse Uitdaging organiseert Beursvloer Den Helder

0

Den Helder – De Helderse Uitdaging organiseert voor het eerst een maatschappelijke Beursvloer. Tijdens deze Beursvloer sluiten maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven matches tussen vraag en aanbod. Ter plekke handelen alle aanwezigen in kennis, materialen en menskracht. ­
­
De Helderse Uitdaging is de makelaar tussen maatschappelijke organisaties en ondernemers. Het is een stichting die vragen van maatschappelijke organisaties koppelt aan aanbod van ondernemers. Dit gebeurt altijd met gesloten beurs.

Tijdens de energieke, anderhalf uur durende Beursvloer zijn de maatschappelijke organisaties en de ondernemers zelf aanwezig. Iedereen loopt rond, kan elkaar vinden in thema-hoeken en andere aanwezigen aanspreken om vraag en aanbod uit te wisselen. De onderlinge afspraken leggen de partijen vast in een samenwerkingsformulier.

De beursvloer is op woensdag 16 oktober 2019 van 16.00 tot 18.00 uur (inloop 15:30 uur) bij het Beroepsonderwijs aan Zee aan de Drs. F. Bijlweg 10. Meer informatie ontvangen? Ga naar www.helderseuitdaging.nl/beursvloer