Jinek-bus volgende week naar Den Helder

9

Den Helder – Een uitzending van Jinek bijwonen? Het wordt de Nieuwediepers woensdag 7 augustus wel heel gemakkelijk gemaakt, want de speciale Jinek-bus komt die dag naar Den Helder. Wie wil gaat mee naar de studio in Amsterdam en wordt na afloop ook weer teruggebracht naar Den Helder.

“Dit initiatief is bedacht om mensen naar onze studio toe te halen die zelf misschien geen auto of andere manier hebben om naar ons toe te komen”, laat een woordvoerster van KRO-NCRV weten. “De bus zal om 20:00 uur vertrekken vanaf het Centraal station Den Helder en zal rond 01:00 weer terug zijn op het station.”

Een ticket kost 12,50 euro en dit is inclusief busreis, borrelplank, cocktail en 1 extra consumptie. Kaarten voor de bus en uitzending zijn te koop via iseats.nl. Klik op deze link voor meer info over de bus.

9 REACTIES

 1. Ieder redelijk denkend mens zou nog niet willen meerinden wanneer daar geld mee kon worden verdiend.

 2. Kijk en studio bezoekcijfers opkrikken met betalend publiek. Maar , geen geld 12,50 voor een retourtje met gebruik van een neut.

 3. Na gisteravond haar Programma te hebben gezien die o.a. over de Nieuwe Nikab/Boerka Wet had te maken met een echtpaar waarbij de vrouw van de man in boerka gekleed was en waar zelfs drie Top advocaten aanwezig waren die ook hun zegje konden doen ben ik helemaal klaar met haar want kreeg het idee dat deze advocaten al klaar staan om iedereen die deze Wet gaat overtreden te gaan verdedigen tot aan het Hoogste Gerechtshof aan toe. Wat een sensatie bak is deze vrouw. Nee mij zullen ze daar niet zien en zal ze ook aan mij geen stuiver verdienen.

  • Een groot misverstand !! Het is geen Boerkawet. Dat wordt er door de pers maar al te graag van gemaakt, zodat partijen elkaar in de haren vliegen., wat voor de pers weer Krantenartikelen opleveren. De wet die vandaag ingaat , spreekt van gezichts bedekkende kleding. Niet alleen van de Boerka. Doordat er specifiek door de pers eruit te p[ikken , kan je beschouwen , als een bepaalde bevolkingsgroep in de kijker te zetten. Niet meer dan logisch , dat deze bevolkingsgroep zich op deze manier gediscirmineerd gaan voelen. Ik zelf , ben er ook voor, dat gezichts bedekkende kleding moet worden verboden, maar pik er geen specifiek kledingstuk uit , en ga daar niet die wet naar vernoemen, dat is niet juist , en drukt een bepaalde bevolkingsgroep in een hokje.

   • Dus hadden ze eigenlijk het: “GBK ‘Gezichts Bedekkende Kleding’ Verbod moeten noemen”. Dan had niemand er een probleem van kunnen maken en juist nu wel en wat betreft die dame van Jinek al zou het gratis wezen dan nog zou ik niet gaan mij een bus te ver die mag in haar eigen televisie hokje blijven.

  • Nou Ed , voor 12,50 een bus retour met hap en neut naar Amsterdam, daar kan gewoon niets aan verdiend worden . Dat kan niemand jou als ervaren horeca bezoeker zijnde wijsmaken.

 4. Prachtig aanbod ,ga ik zeker doen.Eva is een pure vakvrouw en een super goeie presentratrice die de onderwerpen als geen ander weet te benoemen.

Comments are closed.