Omstanders voorkomen verder rijden dronken vrouw

2

Den Helder – Een dame die behoorlijk onder invloed was heeft dinsdagmiddag een aanrijding veroorzaakt op een parkeerterrein aan de Meeuwenstraat. Na de aanrijding reed de bestuurder nog een stukje achteruit, maar omstanders hebben – door het verwijderen van de sleutel – er voor gezorgd dat zij niet verder kon rijden.

De veroorzaker bleek een 53-jarige vrouw. Zij was dusdanig onder invloed van alcohol dat zij is aangehouden en mee moest naar het bureau. Hier blies zij 1135 ug/l, de op één na hoogst gemeten uitslag in Den Helder dit jaar.

Het rijbewijs van de vrouw wordt ingevorderd.

Verder is er in de nacht van dinsdag op woensdag een 18-jarige man aangehouden omdat hij in een auto reed terwijl uit de speekseltest naar voren kwam dat er sporen van THC in zijn bloed zaten. Van hem is bloed afgenomen.

2 REACTIES

  1. Het rijbewijs de papierversnipperaar en de auto pletten en afvoeren als oud roest.

  2. … laat me raden, ze had net een paar nieuwe alcholische versnaperingen gehaald bij de plaatselijke super aldaar…

Comments are closed.