Open dag bij de lokale omroep / opening nieuwe locatie

0

Den Helder – De nieuwe locatie van de LOS wordt zaterdag 20 juli feestelijk geopend. Dat viert de lokale omroep met een open dag voor iedereen! Kom tussen 10.00 en 16.00 uur langs aan de Torplaan 4 en neem een kijkje in het nieuwe onderkomen!

De gehele dag is er een aangepaste programmering op LOS radio, live vanuit het nieuwe pand. Loop binnen en praat mee, vraag een verzoekje aan of geef uw mening over actuele Helderse onderwerpen. Vanaf 13.00 uur is er live muziek, met medewerking van de lokale artiesten Vester Weert en het duo Blitzz.

De officiële opening vindt plaats tussen 13.45 en 14.00 uur. IJf Blokker was in 1988 de allereerste gast van de LOS en na 31 jaar is hij opnieuw aanwezig. Samen met wethouder Tjitske Biersteker verricht hij de opening van het nieuwe LOS studiocomplex. Uiteraard is er voor alle aanwezigen een hapje en een drankje en desgewenst een privé-rondleiding door het pand. Komt allen!

Torplaan 4 is te vinden aan de rand van het Ravelijncenter, recht tegenover het Marinapark. Buslijn 34 stopt voor de deur en er is ook gratis parkeerruimte voor zowel auto als tweewieler.