DHA-A leader
DHA-A leader

Opnieuw storing bij Teso; langere wachttijden

Den Helder – Na de technische storing van donderdag is er vrijdag opnieuw een storing bij de Teso. Het gevolg is dat er vrijdag geen tweede boot kan worden ingezet, met als gevolg langere wachttijden.

“Vandaag kunnen wachttijden oplopen tot 2 uur, omdat geen tweede veerboot ingezet kan worden vanwege een storing. Indien nodig zal vanavond langer worden doorgevaren. Excuses voor de overlast”, aldus een melding op de website van de Teso.

Update
Er vaart sinds 16:00 uur toch een tweede, extra boot van Den Helder naar Texel en terug. Vanwege grote drukte was de file naar de boot op Texel drie uur en in Den Helder twee uur. TESO laat weten op hun website dat het extra schip in de vaart blijft tot de drukte is afgenomen. De gemeente Den Helder waarschuwde via Twitter dat de drukte behoorlijk kon worden. “Neem voldoende drinkwater mee!”, adviseerde de gemeente.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook:

4 reacties

  1. Marc Jansen van Rosendasl

    Nou echt geen twee uur zijn al 2 uur aan het wachren en gaat nog wel 2 uur duren zo te zien. En dat met een rolstoel aan boord.

    Reply

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.