Politie in actie voor frikandel

22

Den Helder – Soms is iets niet wat het lijkt. De politie van Den Helder kreeg maandag een melding van een ruzie in een woning, waarbij er hard gegild en gehuild werd door de kinderen.

Agenten reden naar de woning en ontdekten dat het allemaal wel meeviel met de misdaad. Ter plaatse bleek een meisje overstuur te zijn, omdat haar broertje haar frikandel had opgegeten…

Moeders heeft nieuwe gebakken.

22 REACTIES

 1. Als de politie ook al op hard huilende en gillende kinderen afkomt, dan kunnen ze hier in de buurt wel een politiepost neerzetten

 2. De politie heeft ernstig gefaald. De moeder, het gillende meisje en haar stelende broertje hadden alle drie gearresteerd en afgevoerd moeten worden. De moeder voor het klaarmaken van zeer ongezond voedsel, het broertje voor het zich wederrechtelijk toe-eigenen van een frikandel en het gillende meisje voor geluidsoverlast.
  Slappe vertoning weer door de politie.

 3. ook zeker weer een ballenbak opvoeding…. als de moeder die verwende krengen eens wat beter in de hand zou hebben dan had de politie tenminste tijd voor belangrijke zaken die nu weer blijven liggen omdat ze op een onzin melding af moeten ….

  • Dat moet u maar tegen mijn depressieve buurvrouw zeggen die wel vaker belt voor een beetje gegil

   • rekening houden met de depressieve buurvrouw zou ik zeggen, u weet dat die mevrouw het zwaar heeft dus geen reden geven dat ze belt, niet de schuld bij de depressieve buurvrouw leggen maar bij u zelf zoeken, gewoon die kinderen opvoeden en niet overal en om het minste geringste laten gillen, dat irriteert ook mij en velen met mij en is helemaal nergens voor nodig

 4. Wat is de bedoeling van dit artikel @RoBo? Op deze manier is het erg suggestief. Zowel naar gezin alsmede politie. Als er niks aan de hand was waarom dan dit artikel?

   • Leest u wel goed? Volgens het artikel wilde het kind slechts een frikandel. U wenst haar een anti blaf halsband toe en vermoed: “een ballenbak opvoeding”. Het kind wilde slechts een frikandel en kijk wat u haar/en opvoeders toewenst. Dat komt omdat het artikel suggestief is.

    Ik kan bijna niet wachten op uw reactie over het politie optreden in dit artikel.

    • ja ik lees donders goed, het is van de zotte dat een kind zo mag krijsen van de aanwezige ouders dat de buren en of omstanders de politie bellen….. dit kan alleen met een ballenbak opvoeding, dit is niet normaal, niets suggestief, gewoon duidelijk, totaal verwende nesten, hele buurt bij elkaar schreeuwen als ze de zin niet krijgt….. en ja hoor moeders bakt wel weer een nieuwe, volgende keer krijst dat wicht natuurlijk nog meer om d’r zin te krijgen, want die krijgt ze toch wel als ze maar hard genoeg krijst….

     • Gelukkig maar dat ze tegenwoordig niet zo opgevoed worden als jou, want dan had de GGZ helemaal een lange wachtlijst gehad.

     • in de reactie is al te precies lezen wat voor een (ballenbak) opvoeding u heeft genoten dus kunt net zo goed dit soort bijdehante nonsens achterwege laten

 5. Wat is de bedoeling van dit artikel @RoBo? Op deze manier is het erg suggestief. Zowel naar gezin alsmede politie.

  • Met RoBo bedoel je mij wellicht, dus bij deze: wat is er nu suggestief aan? Richting de politie nog wel. Zoals u ziet staat dit artikel onder ‘redactie’, omdat wij niet (zoals veel media wel) een eigen naam zetten bij een persbericht of artikel van een ander. Dit bericht komt van de politie zelf en is gewoon grappig, meer niet.

 6. Ik ga reageren RB maar de laatste tijd krijg ik allerlei gekke dingen. Langdurig niet in beeld. Dubbele (halve) berichten. Weet niet zo goed waar dat aan ligt.

  • In zo’n geval zou ik een spyware scan aanraden, bijvoorbeeld malwarebytes, die is gratis en goed.

 7. Het meiske lijdt aan het verwende prinsesjessyndroom en kan er nog niet mee omgaan als het een keer tegenzit. Een schone taak voor de opvoeders.

Comments are closed.