Strand6Daagse ten einde, volgend jaar weer!

3

Den Helder – Het was weer een groot en gezellig feest zaterdag op het Dorpsplein van Huisduinen. De intocht van de 61e strandzesdaagse ging gepaard met een mooie slotbijeenkomst in de zon. Ondanks de hitte van de afgelopen week, viel er geen wanklank te horen. “Lekker weer geweest” riepen de meeste deelnemers aan de finish.

De wandelaars hadden eigenlijk allemaal een fantastische week achter de rug. De saamhorigheid, de sfeer, het wandelen langs de Hollandse kust, alles was mooi om mee te maken. En ook de organisatie kreeg tal van loftuitingen, want ook dit jaar was alles weer tiptop geregeld.

Op de laatste dag werden ze getrakteerd op een mooi feest op het plein, op bloemen van de familie en vrienden die aan de finish stonden en natuurlijk op het flesje zand als herinnering. En vrijwel iedereen was het er na afloop wel over eens: volgend jaar weer!

foto’s: DHFOTO

3 REACTIES

  1. Uitstekende reportage. Beeld en geluid zijn superb. Leuke interviews. Chapeau!

  2. Groot feest onder de kerktoren van huisduinen, wellicht had de presentator (DJ) zijn taalgebruik kunnen aanpassen. Belachelijk hoeveel schuttingwoorden door het dorp schalden. Zeer ongepast, en valt me dan ook zwaar tegen dat de organisatie hierop niet heeft ingegerepen. Feesten kan prima zonder schuttingtaal, laat de dj dat maar in zijn eigen kroegje doen !

    • Even langs geweest om sfeer te proeven, maar die was al gauw verdwenen door het (taal?) gebruik.

Comments are closed.