Trekpleister opent nieuwe winkel in Schooten Plaza

0

Den Helder – Trekpleister in De Schooten opent volgende week de nieuwe winkel, vlakbij de oude. De winkel opent 31 juli aan de Vrede en Vrijheid 18. Voorheen was de drogisterij gevestigd aan de Vrede en Vrijheid 17. Beide panden behoren tot winkelcentrum Schooten Plaza. Bij de opening verrast Trekpleister de eerste 200 klanten die 10 euro besteden in de gerestylede winkel met een gratis orchidee.

De compleet nieuwe Trekpleister wordt voorzien van frisse kleuren en een nieuwe inrichting, waardoor klanten makkelijker hun weg vinden in de winkel. Winkelmanager Roxanne Groenendijk kijkt enthousiast uit naar de opening. “Heerlijk om onze klanten hier opnieuw kennis te laten maken met het brede assortiment en het bekende voordeel van Trekpleister. Het team kan niet wachten om klanten te assisteren en mee te denken over beauty- en gezondheidsvragen. We nodigen alle inwoners van Den Helder en omgeving uit om een kijkje te komen nemen”, aldus Roxanne.

In de nieuwe winkel (het pand waar voorheen restaurant Ocean City was gevestigd) heeft Trekpleister het gevarieerde assortiment verder uitgebreid. De overzichtelijke opzet biedt medewerkers meer ruimte om klanten persoonlijk advies te geven over bijvoorbeeld schoonheids- en verzorgingsproducten, zelfzorggeneesmiddelen, vitamines en voedingssupplementen. Trekpleister Den Helder viert de opening met diverse feestelijke aanbiedingen voor haar klanten.