DHA-A leader
DHA-A leader

Veerdienst naar Texel ligt stil (update)

Den Helder – De veerdienst naar Texel ligt al de gehele donderdagochtend stil. Volgens Teso is er sprake van een technische storing, waardoor afvaarten niet mogelijk zijn. Het verkeer naar de boot staat vast.

Teso verwacht dat de overtochten rond 9.00 uur weer van start kunnen. De eerste afvaart is dan vanaf Texel, om 9.30 vertrekt de eerste boot vanaf Den Helder naat Texel.

Meer info op de website van de Teso.

Update 

Volgens de Teso zal de eerste boot varen om 10.00 uur.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook:

8 reacties

 1. RB

  zal samen met de afsluiting door de kermis wel een berg langzaam en stilstaand verkeer opleveren, geluk bij een ongeluk dat het niet morgen is

  Reply
 2. Andrea

  Als je kijkt op de website van de Teso, dan vind je niets terug over een storing of wanneer de eerste boot vaart. Zijn de problemen al opgelost? Of is de website niet actueel ?

  Reply
 3. Cor scholtanus

  Vaart nu weer. Enigszins vertraagd. Maar dat halen ze wel in ….teso is daar een goed team in over uurtje is alles weer op tijd

  Reply
 4. Hansum

  En dit staat om 20.28 uur nog op den Helder Aktueel?? Hoe zo Aktueel………..Lachwekkend!!

  Reply
  1. Ronald Boutkan

   Het is gelukkig ook Actueel, maar los daarvan: rond half tien al een update in het artikeltje geplaatst dat vanaf 10.00 uur alles weer vaart. Wat is dus het probleem?

   Reply
 5. Hansum

  Dat een opgelost probleem bij TESO er nog steeds op staat als een probleem. Ik zou zeggen slaap lekker en droom van een echt Actueel Probleem die Actueel de mensen bereiken en zodra het probleem is opgelost niet als vulling op jullie website blijven hangen.

  Reply
  1. RB

   ik heb het stukje meerdere malen doorgenomen en kom het woord “probleem” nergens tegen behalve in uw reacties, bent u de enige die hier een probleem ziet? ….

   Reply

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.