DHA-A leader
DHA-A leader

Zwipe out opnieuw een prooi voor Den Helder

Hij ging er van uit dat het dit jaar moest lukken, maar helaas, opnieuw was de Helderse CDA-fractievoorzitter Harmen Krul op de stormbaan op het strand van Callantsoog te snel voor CDA-wethouder Jelle Beemsterboer uit Schagen. “Ik kwam nu dichterbij dan vorig jaar en ondanks dat ik nu denk nooit weer, wie weet”, aldus Beemsterboer op de vraag of de twee volgend jaar weer de zwipe out op gaan om tegen elkaar te strijden. De tussenstand van deze vriendschappelijke race is nu 2-0 voor Den Helder…

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

LOS Den Helder is de lokale omroep van en voor Den Helder. Sinds 2017 is er een officieel samenwerkingsverband tussen de LOS en Den Helder Actueel.

Lees ook:

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.