Afscheidsreceptie burgemeester Koen Schuiling

19

Den Helder – Het gemeentebestuur nodigt iedereen van harte uit voor het afscheid van burgemeester Koen Schuiling. Dat vindt plaats op donderdag 26 september 2019. Deze informele afscheidsreceptie vindt plaats van 16:00 tot 18:00 uur in het zaaltje van het KIM, Nieuwediep 8 in Den Helder.

In plaats van een persoonlijk cadeau stelt burgemeester Schuiling een financiële bijdrage op prijs voor de in april 2020 te realiseren gedenkplaats voor onze voormalig Joodse stadsgenoten, die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn omgebracht. Opdat zij niet worden vergeten. Een bijdrage kan worden overgemaakt naar Stichting Herdenkingsstenen Den Helder: Rabobank NL14 RABO 0326898921.

Vragen en aanmelden (vóór 20 september 2019) graag via Bureau Kabinet (kabinet@denhelder.nl of 0223-678164).

Schuiling wordt per 1 oktober burgemeester van de stad Groningen.

19 REACTIES

 1. Een teringzooi achterlaten en een feestje op de koop toe? Hij kan persoonlijk een schop onder zijn arrogante hol krijgen richting Groningen. Daggg!

  • Ik persoonlijk vind dat hij s.k het nogal zacht uitdrukt.Ikzelf had veel hardere woorden gebruikt.namens Johanna krul en de heer scholte

 2. Deze schandalige, a-sociale, niet terzake doende, volstrekt onjuiste anonieme reactie van ene SK mag van mij direct worden verwijderd!

  Jan Dop

  • Vrijheid van meningsuiting is een groot goed in Nederland, anoniem of niet ! Deze burgemeester is niet bij iedereen geliefd en ik sluit me graag aan bij SK, alhoewel ik daar dan wel andere bewoordingen voor zou hebben gebruikt.

  • hoezo niet terzake doende, mogen we hier van u alleen maar lieve positieve reacties over de als een rat het zinkende schip verlatende ex burgemeester neerzetten?

 3. Wat een zure opmerkingen elke keer weer van een klein groepje bekrompen geesten. Ik ben een gewone burger van Den Helder en heb nergens last van gehad, tijdens deze periode van burgemeester schap. Vriendjes van Scholte waarschijnlijk.

  • Een gewone hardwerkende burger met een 9 tot 5 baan heeft ook niks te maken met dat soort slag volk bij de gemeente. Doe jij gewoon je dagelijkse ding en houdt je opmerkingen voor je.

   • Dus jij bent geen ” normale ,hard werkende burger ” ?
    Steuntrekker of verslaafde misschien ?

 4. Constateer zojuist dat mijn vorige reactie door Ronald is verwijderd jegens Jan Dop. Maar daar heb ik wel alle begrip voor vanwege de gesponsorde advertentie van Jan Dop ‘zijn’ Oleahof op deze website 😉

 5. Het lijkt mij een uitgelezen moment om elders het vertrek van Schuiling te vieren. Het vertrek van deze als VVDer vermomde GLer is een vreugdevolle gebeurtenis. En dan maar hopen dat de volgende burgemeester niet uit het partijstelsel voortkomt. En zeker geen burgemeester is die de immigratie steunt en ook nog de klimaatfraude steunt.

Comments are closed.