Bijeenkomst voor mantelzorgers

0

Den Helder – Het Mantelzorgcentrum organiseert op dinsdag 3 september een bijeenkomst voor mantelzorgers uit de regio Den Helder. De bijeenkomst is in Bibliotheek Den Helder School 7. Mantelzorgers wisselen tips en ervaringen met elkaar uit. Dat gebeurt onder begeleiding van Consulent mantelzorg Carine Allard van het Mantelzorgcentrum. De bijeenkomst is gratis.

Carine Allard is onlangs gestart bij het Mantelzorgcentrum en daarom is het thema van de bijeenkomst ‘kennismaken’. Mantelzorgers maken niet alleen kennis met Carine, zij leren zichzelf ook (beter) kennen. Aan de hand van leuke en ontspannende vragen krijgen zij een kijkje in het leven van Carine en leren zij misschien wel verrassende dingen over zichzelf. Dingen die hen zelfs kunnen helpen de zorg (langer) vol te houden!

De bijeenkomst is op dinsdag 3 september van 10.00 tot 11.30 uur in Bibliotheek School 7 aan de Keizersgracht 94. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit de regio Den Helder dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223 – 74 70 09 of een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl. Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.