Den Helder Actueel in nieuw jasje

30

Den Helder – Het is natuurlijk niks, het ziet er niet uit en het vorige was beter, maar dat zeiden velen van u jaren terug ook, toen het vorige uiterlijk werd gelanceerd. Laten we het er dus ook dit keer maar gewoon op houden dat het even wennen is, maar dat komt vast wel goed. Jawel, na jaren heeft Den Helder Actueel sinds dit weekeinde een nieuw uiterlijk gekregen. En dat is niet alles wat is gewijzigd!

We hebben bijvoorbeeld ook het archief opgeschoond, alle berichten van voor 1 januari 2018 zijn weg. Jammer, maar daar keek u toch nooit meer naar. De slider bovenaan is verdwenen, nu ziet u gewoon de laatst geplaatste berichten, wel zo overzichtelijk. Ook de opmaak van alle afzonderlijke rubrieken is weg, we hebben nog maar 1 (in plaats van 2) sidebars en we hebben wat advertentieplekken gedumpt. Het is al genoeg kermis zouden sommigen zeggen.

De bedoeling is dat we het geheel nu ook weer wat beter gaan bijhouden, want inderdaad, dat liet de laatste maanden wat te wensen over. Nou ja, komt weer goed! We hebben nu zelfs een eigen Instagram account gemaakt, het moet niet veel gekker meer worden. Dus mocht u ons niet alleen via Twitter en Facebook, maar ook via Instagram willen volgen, dan klikt u even op de juiste link (of rechts onder ‘Volg ons’ op de middelste balk) en hoppa, we hebben er een volger bij! Fijn!

Mocht u Den Helder Actueel mobiel bezoeken, via de telefoon dus, dan ziet het er nu ook geheel anders uit. Beter en mobieler om eerlijk te zijn. En wat nog niet klopt of werkt? Dat klopt en werkt spoedig, maakt u zich geen zorgen.

Nog vragen, opmerkingen of tips? Laat het gerust weten!

30 REACTIES

 1. Ik zie op de iPad alle berichten wel 4x herhaald worden op de homepage. Waar is dat voor nodig?
  Ziet er helaas wat rommelig uit. Pas als ik bv. Stadsnieuws aanklik, wordt het wat overzichtelijker.
  Inloggen is bijna onmogelijk, pas na tig keer aanklikken lukt het.

 2. Ziet er veel beter uit. Geen problemen met inloggen gehad. Ik lees nu op mobieltje. Ik vind het een vooruitgang.

 3. Uw uitleg beste RoBo, leest als een opgestoken middelvinger; en ja, jammer van het opgeschoonde archief, ik zat er namelijk regelmatig in te struinen. 🙁
  De rest van de shit is inderdaad gewoon een kwestie van gewenning …. 😀

 4. Ziet er moderner uit. En wat ook een vooruitgang is dat nu berichten worden beoordeeld voordat ze geplaatst worden. Wat zal dat een rust geven.

 5. Beste Ronald, het ziet er verzorgd en overzichtelijk uit. Een verbetering t.o.v. de oude website. Alleen mis ik als ik het goed heb de laatste reacties op de artikelen. Voorheen stond aan de rechterzijde van de page een “u reageerde”, is dit nu weg ? Zo kon ik zien wie er gereageerd had op een artikel en of het de moeite was om dit commentaar te lezen 🙂

 6. Net als een supermarkt. Weet je alle artikelen zonder meer te vinden, gaan ze het veranderen. Net als sommige verpakkingen.Maar goed, sla me er wel weer doorheen, tot het weer veranderd wordt en als je denkt dat je god hoort brommen in Frankrijk, dan ben ik het

 7. Het enige wat ik als storend ervaar is dat “meer verhalen” venstertje wat rechts in beeld verschijnt. Maar dat persoonlijk.

 8. Zodra de kinderziektes verdwenen zijn zal het snel gewend zijn. Compliment Ronald! Veel beter 😉 en dat mag ook weleens gezegd worden.

  • Na 40 jaar zijn bij nog steeds de kinderziektes aanwezig. Kan bijvoorbeeld nog steeds netjes in de pot pissen.

 9. Reactie verwijderen werkt ook nog niet, merkte ik net onder het artikel waar men de brandweerauto op de A7, bij gebrek aan blusmiddelen gecontroleerd heeft laten uitbranden.

  • pff zal blij zijn als het eind september is. En hahaha, wat zal RB zich gisteren verveelt hebben. Hahahaha. Ik mis overigens ook: U reageerde. Ook moet ik erg wennen aan het lettertype en regelafstand. Arial 12 is de standaard…. Maar ok. Verder ziet het er top uit. Complimenten!

 10. OK Ronald … die terugkerende “meer verhalen” pop-up aan de zijkant zorg wel voor irritatie. En ook nog eens oude verhalen van 1,5 jaar terug aan de datum te zien. Die mag weg, graag zelfs.

 11. Mooi hoor, mis inderdaad alleen het u reageerde. Verder blijft dit een geweldige krant. Beter dan Noord Hollands dagblad met de ontelbare spel en typfouten en waar je alleen met een anti sociaal media kan reageren!

 12. Na een dag ‘wennen’ heb ik een héél goed gevoel over het nieuwe jasje van uw website heer Boutkan. 🙂
  En als het even niet werkt, dan zing ik gewoon: ♫ Er zitten twee motten, in m’n nieuwe jas; en die twee motten, die wonen er pas ♪ ….
  Dat zal voornamelijk gebeuren als ik ‘het archief’ …. ‘niet’ bezoek ….

 13. De oude vond ik qua opzet iets leuker. Zal wel wennen zijn denk ik.
  En idd… dat “meer verhalen” mag van mij direct de kliko in.

  Maar laten we niet vergeten dat wij dit mediaplatform nog steeds gratis krijgen. Ik denk dat we iig dankbaar mogen zijn dat er nog “iets” van een normale nieuwsvoorziening is. Dat NHD zootje vertrouw ik voor geen meter met hun eeuwige linkse- en eenzijdig nep-gezwam.

  Ik ga m’n best doen er aan te wennen, en voor de harde werkers die dit weer mogelijk hebben gemaakt…. ik dank u.

 14. De plaatsingstijd tijd van de artikelen staat er niet meer bij – dat vind ik jammer.
  Maar de aanvulling met het actuele weer en weersverwachting vind ik een goede praktische verbetering. 🙂

Comments are closed.