Feestje voor jubileum De Verrekijker

0

Den Helder – Basisschool De Verrekijker vierde donderdag feest, de school bestaat namelijk veertig jaar en dat was wel reden voor een feestje. Onder leiding van Bas van Circus Tadaa werd de school voor één dag omgetoverd in een heus circus.

De kinderen oefenden de hele dag op diverse acts en ’s middags werd een circusvoorstelling voor de papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere belangstellenden gegeven. Het schoolplein werd omgetoverd in een kleurrijke circuspiste en er waren genoeg kostuums en attributen om als een echte artiest aan de gang te gaan.

Tijdens het oefenen werden ijsjes aan de artiesten gegeven, want bij een feestje met deze temperaturen is dat natuurlijk extra lekker. De leerlingen verbaasden de aanwezige toeschouwers met hun verborgen circustalenten. Het publiek vond het geweldig, er werd veel gelachen en geklapt voor de vertoonde acts.