Foto van vroeger (1)

2

De nieuwe site betekende ook een streep door het grootst deel van het archief. Om ruimte te maken en op te schonen zijn alle berichten van voor 1 januari 2018 verwijderd. De een vindt het jammer, de ander mist niets en haalt de schouders op.

Om toch een beetje uit de beginjaren van DHA te behouden beginnen we de rubriek ‘foto van vroeger’. Eens per week (op woensdag) een plaatje (of een paar) uit het verleden van de site. Geen rubriek dus met zwartwit-foto’s uit de jaren dertig of zestig, maar gewoon foto’s van vroeger waarvan we denken: wat was hier nou ook alweer aan de hand?

We beginnen bij het echte begin; 1 september 2007. Toen begon Den Helder Vandaag, wat 1 juli 2008 overging in Den Helder Actueel. Op die eerste dag was er Last Minute Summer Event, maar ook de open dag van de Helderse Volksuniversiteit en groenteboer Van Zurk (waar zat die ook alweer?) was voor het laatst geopend.

2 REACTIES

Comments are closed.