Gratis concert Blitzz in openluchttheater

0

Den Helder – Het openluchttheater is zondag het toneel van vrolijke muziek, mooi weer en spontane dames. Blitzz viert het 5-jarig jubileum met een gratis toegankelijk concert.

Vanaf 13.00 uur verrassen de altijd enthousiaste en vrolijke Suzanne en Angelique het publiek op een muzikale show waarbij iedereen van harte welkom is. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Mis het niet!

Gratis dus, maar de dames willen het jubileum aangrijpen om iets extra’s te doen voor De Helderse Vallei. Daarom staat er een donatiebox bij het optreden, alle kleine en grote beetjes zijn welkom. Vooraf doneren kan ook, via https://www.doneeractie.nl/bl-tzz-voor-de-helderse-vallei/-36986

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.