Inbraak bij Garage Havik

1

Den Helder – Bij autobedrijf Havik aan de Fazantenstraat is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken. Omwonenden hoorden rond 02.40 uur een grote klap, gevolgd door glasgerinkel. Twee mannen hadden de zijruit vernield.

De twee hebben de ruit mogelijk vernield met een Jeep die ze bij zich hadden. Daar zijn ze even later ook mee gevlucht richting de Schooten. Het is nog onbekend of er iets is ontvreemd. Wel is volgens omwonenden duidelijk dat de inbrekers binnen zijn geweest. Omdat het alarm direct afging, was de politie snel aanwezig, maar net te laat om de heren te betrappen. De politie houdt vandaag een sporenonderzoek.

Zo’n drie kwartier later werd in de Professor Blokstraat een autobrand gemeld. Een voertuig ging daar in vlammen op. Of deze twee zaken met elkaar verband houden is nog onduidelijk.

1 REACTIE

Comments are closed.