Kies voor het gemak van de nieuwste innovaties

0

Technische innovaties maken het leven een stuk leuker en gemakkelijker. Ieder jaar introduceren grote bedrijven weer de laatste snufjes op het gebied van technologie. Wil jij je leven verrijken met de laatste innovaties? Hier vind je de belangrijkste technische trends op een rij.

Wearables

Altijd op de hoogte zijn van je fitnessdoelen, je hartslag controleren, berichten versturen met één druk op de knop en je apparaten aansturen: het kan met behulp van wearables. Deze kleine apparaatjes draag je gewoon om je pols, zoals een Fitbit of Apple Watch. Hoe verder deze techniek zich ontwikkelt, hoe meer je met wearables kunt doen. Je alarmsysteem inschakelen terwijl je niet thuis bent of met een camera controleren wie er bij je aanbelt? Het is allemaal al mogelijk.

Smart home

Een populaire nieuwe innovatie is de smart home, oftewel: een huis vol met technische snufjes die je leven een stuk makkelijker maken. Apparaten zoals Alexa en Google Home maken dit al mogelijk. Via deze apparaten bestuur je je lichten, zet je muziek aan, controleer je het weerbericht en doe je nog veel meer handige dingen. Langzaam maar zeker is het mogelijk om steeds meer apparaten aan te sturen met deze techniek, zoals wasmachines, ovens en zelfs je hre-ketel.