Kunstfiets gestolen uit Jill’s Cottage Garden

0

Den Helder – Een fiets die wordt gestolen, hoe triest ook, anno 2019 kijkt er bijna niemand meer van op. Maar een fiets met lekke banden, kapot, kan niet rijden? Als die gestolen wordt is dat apart. Voor de dief wellicht een ‘miskoop’, maar voor de eigenaar niet minder ernstig.

“Deze fiets stond vast aan een boom in Jill’s Cottage Garden”, laat Jill Voysey weten. “Hij is kapot, rijdt niet, heeft lekke banden en toch is de tweewieler gestolen. Het was bedoeld als kunstobject. Omdat het zo apart is hoop ik dat iemand de fiets herkent en laat weten waar die nu te vinden is.”

De diefstal moet hebben plaatsgevonden tussen zaterdag 17 augustus 21.00 uur en zondag 18 augustus 17.00 uur. Iets gezien? Bel de politie via 0900-8844 of bel met Jill, via 0653495125.