Mannenkoor start aan jubileumseizoen

1

Den Helder – Het Christelijke Mannenkoor Den Helder begint 27 augustus weer met de repetities van het nieuwe seizoen. Als vanouds doen ze dat in de Johannes Kapel aan de Marsdiepstraat en wel elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

De repetities vinden plaats onder de bezielende leiding van dirigente Karin Smits en pianiste Lea Paliczová. Dit seizoen staan onder meer optredens gepland op 12 oktober (jubileumconcert, 90 jaar) en tijdens de kerstnachtdienst van de Bethelkerk. Ook doet het koor mee aan het bevrijdingsconcert in De Kampanje.

Nieuwe leden en/of gastzangers die het koor willen ondersteunen zijn van harte welkom. Interesse? Kom dan eens langs op de wekelijkse repetitieavond. Kijk voor meer informatie op www.christelijkmannenkoordenhelder.nl. Ook voorzitter Jaap Smit (0223-610986) en secretaris Rintje Mollema (0223-630168) zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden.

1 REACTIE

Comments are closed.