Mega Modder Monster Challenge op de ijsbaan

1

Den Helder – Voor de tweede keer wordt eind deze maand de Mega Modder Monster Challenge in Den Helder gehouden. Waar de langs opblaasbare stormbaan ter wereld vorig jaar een plekje kreeg op Willemsoord, wordt deze nu geplaatst op het terrein van de Helderse ijsbaan.

De baan staat er op 30 en 31 augustus. De eerste dag is voor bedrijven die de strijd met elkaar aan willen gaan (inclusief netwerkborrel en feest), dag twee is de baan voor iedereen geopend. De Rabobank daagt bedrijven uit om net als hen op vrijdag over de baan te gaan. Tickets zijn te koop via www.mmmchallenge.nl/rabobank. Er zijn prijzen voor het best geklede team, het snelste team en ieder team dat compleet de finish haalt wordt beloond met het keurmerk ‘Heldenteam’.

Op zaterdag 31 augustus mag iedereen van jong tot oud over de baan. Deelnemers gaan in leeftijdscategorieën over de baan op verschillende tijden. Zorg dat je een half uur voor je starttijd aanwezig bent. Kinderen van 4 en 5 jaar moeten een ouder meenemen, maar deze ouder mag in de jongste categorie gratis mee. Ouders mogen hun kinderen (tegen aankoop van een ticket) begeleiden in de oudere leeftijdscategorieën, maar dit hoeft niet. Voor publiek is er voldoende ruimte de race te volgen vanaf het middenveld en te genieten van het leuke podiumprogramma. Wie de kaarten in de voorverkoop koopt, krijgt aan het einde een super heldencape en medaille.

Teams
Vorig jaar was de teamchallenge een enorm succes. Speciaal voor volwassenen die met elkaar de strijd aan willen gaan! Voor hen zijn er teamtickets te koop. Met maximaal acht deelnemers mag je hiervoor de baan op. Dit staat garant voor heel veel lol en liters zweet. Het snelste en best verklede team wint een prijs!

Tickets en de spelregels via www.mmmchalleng.nl.

1 REACTIE

  1. Hoe ze op het idee kwamen kan ik mij wel bedenken gezien de persoon die op hun website http://www.ijsclubdenhelder.nl/bestuur/ staat vermeld. Zelf al jaren gedacht wanneer gaan ze nu echt iets doen met deze ijsbaan c.q. terrein want voor een paar weken ijs per jaar ‘mocht het weer een keer vriezen’ dan zijn er toch nog veel meer mogelijkheden om dit gebied een invulling te geven.

Comments are closed.