MMM Challenge over 500 meter

1

Den Helder – Op de ijsbaan van Den Helder werd vrijdagavond afgetrapt voor de Mega Modder Monster Challenge. De langste opblaasbare stormbaan ter wereld is neergestreken in Den Helder. Door de organisatie wordt de baan omschreven als een combinatie van Mudrace, Wipe-out, Watergevecht en Stormbaan over een parcours van 500 meter.

Vanaf vier uur gingen verschillende teams van start bij de Rabobank Bedrijvendag, zaterdag kan iedereen individueel meedoen.

Werd de Mega Modder Monster Challange vorig jaar nog gehouden op Willemsoord, dit jaar is gekozen voor de ijsbaan van Den Helder. Op de zachte ondergrond van gras is het wat makkelijker kliederen met water en modder en dat is wat op de oude Rijkswerf vorig jaar niet kon. In de baan zitten verschillende waterbakken, waardoor de moddermonsters vanzelf ontstaan.

Waaghalzen
Voor de durfals zit er genoeg uitdaging in het parcours om te laten zien waartoe je in staat bent. Voor de wat mindere waaghalzen is er met een beetje boerenslimheid best wat aan ‘enge’ dingen te ontwijken en zo is de baan eigenlijk voor iedereen geschikt. Zoals de organisatie aangeeft: “Het gaat niet om het winnen, maar om de uitdaging, want bij de MMM-Challenge help je elkaar bij elke beproeving”.

1 REACTIE

  1. Super leuk evenement.
    Wat een inzet van de deelnemers ik heb aan de zijlijn enorm genoten van jullie. 😉

Comments are closed.