Ooghduyne golft voor het IVC

0

Julianadorp – Golfen voor het goede doel, bij Ooghduyne doen ze dat elk jaar wel een keer en binnenkort is het weer zover. Op 18 augustus op golfbaan Ooghduyne wordt getracht geld in te zamelen voor het Internationale Vrouwen centrum in Den Helder.

Naast de leden die mee doen kunnen ook niet-leden meedoen aan deze wedstrijd. Zij betalen dan 20 euro en kunnen voor dit bedrag meedoen aan de 18 holes golfwedstrijd. Deze 20 euro gaan in zijn geheel naar het goede doel. Naast dat je dan het goede doel steunt kun je voor 20 euro 18 holes spelen op de mooie baan van golfclub Ooghduyne.

De wedstrijd staat open voor een ieder die een NGF handicap heeft en start op zondag 18 augustus om 12.00 uur. Inschrijven kan tot zaterdag 17 augustus 12.00 uur via de golfbaan Ooghduyne, tel 0223-691225 of per e-mail: info@golfbaanooghduyne.nl of via pcm.schmidt@ziggo.nl met opgave van naam en NGF nr.