Politie bedankt omstanders voor goed handelen

6

Den Helder – De politie heeft woensdag enkele omstanders in het zonnetje gezet, die afgelopen maandagmiddag hebben meegeholpen na de steekpartij in de binnenstad.

Na de steekpartij is door diverse omstanders en winkeliers enorm goed gehandeld. “Sommigen hebben zelfs levensreddende handelingen verricht totdat de hulpdiensten ter plaatse kwamen”, aldus de politie van Den Helder. “Zij maakten die middag het verschil en zijn daarom door ons in het zonnetje gezet. Ook hebben we het incident nog even nabesproken. Den Helder mag trots zijn op deze mensen.”

De lokale helden kregen een mooie bos bloemen van de politie.

6 REACTIES

  1. Na een tien minuten werden de foto’s gedeeld met de noodzakelijke comentaren geplaatst en na een half uur kwam er zelfs een video ( vraag me af of tie ook de tube haalt ). Inderdaad is het het belangrijk om ook te helpen,……..maakt niet uit of de mensen zwart of blank zijn er zijn mensen denken dat f..ckbook belangrijk is, sterker nog: het is het internet, en waar. ( In hun ogen .) Voor de mensen die inderdaad iets gedaan hebben: Top ( Door u word de wereld nog mooier ! ). Tja,………….dan Den Helder.

Comments are closed.