Strandambu voor de Reddingsbrigade

2

Den Helder – De gemeente Den Helder schenkt de Totoyota Landscruiser aan de Reddingsbrigade. De auto is eigendom van de gemeente, maar wordt al geruime tijd door de Stichting Strandexploitatie Noordkop en de Reddingsbrigade gebruikt als strandambulance.

“De afgelopen jaren is de auto in het onderhoud en beheer van de SSN en het eigendom van de gemeente geweest”, meldt het college. “Omdat de auto geen economische waarde heeft en in het beheer en onderhoud van de RBDH komt wil de gemeente deze auto aan de RBDH schenken.”

2 REACTIES

  1. Kortom: Ze krijgen een oude kolere auto terug,die ze jaren geleden al hadden.De SSN wil er niet meer aan betalen,dus hier heb je je bende terug…… Moet je nou nog dank je wel zeggen ook?

  2. Nee, de gemeente wil de lasten niet meer betalen. Dat is wat anders, het is meer een gift als ze een nieuwe zouden beatellen en die aan de Reddingsbrigade zou doneren. De SSN koopt wel regulier 2 wagens voor zichzelf, maar niet voor de reddingsbrigade. Zegt genoeg waar hun prioriteit ligt.

Comments are closed.