Theaterseizoen gaat weer van start

2

Den Helder – Het theaterseizoen gaat in september weer van start. Bij De Kampanje staan vanaf halverwege de maand een aantal mooie voorstellingen gepland.

De start is zaterdag 14 september met een stafeest met Dj Ben Liebrand. D Kampanje doet ook mee aan Open Monumentendag 2019! Op zondag 15 september presenteert Paul Schaap om 14.00 uur de geschiedenis van Willemsoord met het accent op de ontwikkeling van de museumhaven. Wie wil is welkom in de Keykegzaal. Deze presentatie is gratis bij te wonen en duurt 45 tot 60 minuten. Tevens staat tussen 12.00 en 17.00 uur een expositie klaar in de Keykeg foyer. Hierbij worden etsen en gravures van Den Helder en de Rijkswerf, alsmede een aantal gravures van de inval van de Engelsen en Fransen in 1799 getoond.

Een kleine week later, op vrijdag 20 september, is het tijd voor de wijnproeverij: “Op wijntour door Frankrijk”, met vinoloog Joan Amels. Andere optredens in september zijn van Karin Bloemen en Rowwen Heze en op vrijdag 27 en zaterdag 28 september is er weer het KeyKeg International Beer Festival.

2 REACTIES

  1. staat de zak met belastinggeld al weer klaar om de tekorten aan te vullen voor deze dievenkeet ??

  2. Lezend in de aanbiedingen van voorrecht op de site van het theater, bekruipt mij het gevoel dat de middeleeuwse uitvloeiingen van feodaliteit binnen onze samenleving – na eindiging van horigheid in de kerk – bij De Kampanje nog volop aanwezig is.

    Kort en eenvoudig gezegd, droegen en dragen de burgers van Den Helder over de volle breedte belastingplichtig bij, aan de gehele ‘voorstelling’ van alle financiële debacles uit het korte verleden en heden.
    En net als ‘toen bij de kerk’, zitten ‘de heren’ vooraan en de horigen hiërarchisch daarachter naar draagkracht.
    Zij zonder draagkracht, mogen gratis naar binnen om de weelde van hun bijdrage te aanschouwen ….; op Open Monumentendag !!! 😉
    https://www.kampanje.nl/uw_bezoek/Vrienden_van_De_Kampanje

Comments are closed.