Woninginbrekers op heterdaad betrapt

3

Den Helder – De politie heeft donderdagochtend twee mannen van 33 en 44 jaar uit Den Helder op heterdaad aangehouden na een inbraak in een woning aan de Brikstraat.

Rond 09.15 uur kregen agenten van een buurtbewoner de melding dat een man aan het inbreken was in de woning en een andere man in een busje duidelijk op de uitkijk stond. Oplettende getuigen hadden het tweetal even daarvoor samen door een steeg zien lopen.

Aangekomen bij de woning, hoorden de agenten glasgerinkel en zij naar binnen gegaan. Hier werd de 33-jarige inbreker aangetroffen en aangehouden. Daarna werd de 44-jarige man in het busje aangehouden. Het duo werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

3 REACTIES

  1. Geweldig leuk bericht om te lezen dit is met recht Burger initiatief van een Buurtbewoner die de melding maakte en getuigen die ook zeer oplettend waren en met een snelle actie c.q. resultaat van de Politie om deze personen in hechtenis te nemen en zo hoort het ook. Gisteren diversen keren de Politie in actie gezien o.a. een ongeluk maar mijn complimenten hebben ze verdient.

    • het lijkt me ook top voor de agenten om het werk waar ze voor gekozen hebben eens goed te kunnen uitvoeren ipv alsmaar op kantoor rapportjes te zitten tikken, tijd dat de bureaucratie voor de hulpdiensten verminderd en blauw weer volop aanwezig komt op straat

  2. zeker andere politie als waar ik aangifte heb gedaan van vernieling met de daders erbij kunnen we niks mee dus ik doe geen aangifte meer los het in het vervolg
    zelf wel op mogen ze de rommel daarna zelf naar het noordwest brengen

Comments are closed.