Appeltjesgroen huis moet andere kleur krijgen

5

Den Helder – De gemeente mag de 82-jarige Helderse Ineke van Amersfoort dwingen de appeltjesgroene kleur van haar huis over te schilderen. Dat heeft de rechter dinsdag bepaald. Sommige buren zien de felgekleurde woning als een doorn in het oog en stapten naar de gemeente, die oordeelde dat de kleur in strijd is met de regels. De rechter geeft hen gelijk.

Zelf wordt ze er vrolijk van, maar sommige buren is het appelgroene huis van Ineke van Amersfoort uit Den Helder een doorn in het oog. Ook de gemeente oordeelde dat het huis aan de Pluto moet worden overgeverfd, maar omdat Ineke daar geen trek in heeft, maakte ze de gang naar de rechter.

5 REACTIES

  1. Als de gemeente ballen heeft, dan ook die andere huizen die niet met pasteltinten zijn overgeschilderd aanpakken.

  2. Ik zie liever appeltjesgroen dan een zwart huis. Die mevrouw is over de 80 laat ze toch gelukkig zijn met haar kleur. Waar maken we ons tegenwoordig druk om pfffff.

Comments are closed.