Buurtrestaurant opent in De Beuk

0

Den Helder – Voor buurtbewoners met een kleine beurs die gezellig samen willen eten, wordt in Buurthuis de Beuk in Den Helder op 25 september Buurtrestaurant de Beukennoot geopend. Die feestelijke gebeurtenis vindt plaats om 18.00 uur.

Om de opening te vieren en kennis te maken met de kookgroep en de gastvrouwen, stelt het bestuur de eerste maaltijd gratis beschikbaar. Wie daar gebruik van wil maken, dient zich op te geven via ( 06) 20 04 93 99.

Vanaf 2 oktober wordt elke woensdagavond een maaltijd geserveerd tussen 18.00 en 19.30 uur in het restaurant. Inloop vanaf 17.30 uur. De kosten bedragen € 7.00 per maaltijd. Voor kinderen en minima ((110% )bijstandsnorm € 4,50. Aanmelden voor de maaltijd kan elke maandag van 12.00 uur tot 16.00 uur op telefoonnummer (06) 20 04 93 99.

Activiteiten
Buurthuis de Beuk breidt momenteel haar aanbod uit met activiteiten en diensten waar in de buurt behoefte aan is. Deze activiteiten en diensten worden samen met buurtbewoners opgezet en uitgevoerd; professionals ondersteunen. Het buurtrestaurant is de nieuwste activiteit in de Beuk.

Voor meer informatie over het aanbod van activiteiten en diensten in de Beuk kan een kijkje genomen worden op www.buurthuisdebeuk.nl en op de Facebook-pagina van Het Buurtcollectief.

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.