CDA organiseert themadag voor senioren

10

Den Helder – Het CDA Seniorenplatform organiseert aanstaande vrijdag, 20 september, samen met het CDA Den Helder, een bijeenkomst in Grand Café 4711 op Willemsoord. Op de bijeenkomst staat het thema huisvesting voor ouderen centraal.

De bijeenkomst wordt geopend door dagvoorzitter en CDA’er Reginald Visser, maar ook andere organisaties dragen hun steentje bij. Zo spreekt Robbert Waltmann, algemeen directeur van Woningstichting, en vertegenwoordigers van zorgorganisaties. Zij spreken over de uitdagingen en kansen in deze regio als het gaat om een goed woonklimaat voor senioren.

Om 09:30 uur start de inloop op Willemsoord. Na de pauze met koffie en thee is er gelegenheid tot het stellen van vragen, waarbij ook Beter voor Den Helder fractievoorzitter Carlo Assorgia aansluit. Rond 12.00 wordt de lunch geserveerd. De dag eindigt rond 14:00 uur.

10 REACTIES

 1. In feite mooie uitdaging voor de Senioren Partij? Woonklimaat is belangrijk maar er zijn veel meer onderwerpen die de oudere inwoners van onze gemeente aangaan. Zijn gastsprekers ook welkom? Zal in ieder geval mijn wekelijks vrijdagbezoek aan archieven ter zijde schuiven.

 2. Marinus Vermooten. Als Carlo Assorgia als fractievoorzitter zich aansluit om vragen te beantwoorden of eventueel een praatje te houden i.v.m. de partij waar hij voor staat dan mag jij dat zeker ook doen voor de Seniorenpartij of zie ik dit verkeerd gezien het bedrijf waar deze bijeenkomst wordt gehouden.

 3. Assorgia is toch al officieel benoemt tot spreekbuis van de seniorenpartij.
  Of net als dhr Vermooten al aan de kant geschoven,n dat geval heb ik het gemist.

 4. Gewoon geïnteresseerd. er van uitgaande dat een ieder welkom is deze bijeenkomst al of niet lid van een politieke partij dit bij te wonen.

 5. Beste eschotman,ik laat die CDA beker maar aan mij voorbij gaan.Heb met mijn bijna 76 jaar geen CDA nodig die mij i.s.m. anderen gaat vertellen hoe ik nog comfortabeler kan gaan leven op mijn oude dag.
  Wij redden ons nog wel een tijdje,mijn vrouw en ik.
  Zal druk genoeg worden zonder mij.

 6. Geachte Hr. Anton Hagen. Ook deze oudere jongen is bijna 65 en ook mij zullen ze daar niet vinden en net als U ook ik redt mij wel met mijn vrouw en dat staat als een Paal boven Water.

Comments are closed.