De Brink opent mogelijk al voorjaar 2020

2

Julianadorp – Het behalen van het hoogste punt van ‘De Brink’, aan de Koningsbrink in Julianadorp, werd woensdagmiddag met een klein feestje gevierd. Het zorgcentrum wordt in opdracht van Omring gebouwd en er is goede hoop dat volgend jaar april/mei de eerste bewoners de zorgwoningen kunnen betrekken.

De gemeente is blij met de ontwikkeling binnen het bebouwd gebied van Julianadorp. “Was er de vrees dat het een elitehoekje zou worden, niets is minder waar”, aldus wethouder Kees Visser. “Er zijn prachtige kavels, maar ook sociale woningbouw en zorgwoningen. Dat was ook een nadrukkelijke wens van de gemeenteraad.”

Verder roemde hij de duurzame bouw met onder meer zonnepanelen en warmtepanelen. Dit past goed in de ambitie die de gemeente op dat gebied heeft. De wethouder geeft aan als gemeente graag het programma “Zuster zoekt Bouwvakker” te faciliteren tijdens de opening volgend jaar.

Lees meer via Regio Noordkop.

2 REACTIES

  1. Tsja, maar de huidige bewoners die er al 4 jaar in de bende wonen ach… daar word gewoon niet naar omgekeken..

Comments are closed.