Fietser gewond bij aanrijding Texelstroomlaan

3

Den Helder – Bij een ernstig verkeersongeluk op de Texelstroomlaan is donderdagmiddag net voor 16.00 uur een fietser zwaargewond geraakt. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de Scheldestraat. De fietser werd aangereden door een auto.

De fietser zou op een zebrapad zijn geschept door een auto en enkele meters door de lucht zijn gevlogen. Meerdere hulpdiensten kwamen naar de plaats van het ongeval. Nadat het vrouwelijke slachtoffer was gestabiliseerd is zij overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie, die werd geassisteerd door de Koninklijke Marechaussee, zette een groot gebied af voor het Verkeersongevallen analyseteam.

3 REACTIES

  1. zal wel weer met een bloedgang gegaan zijn…….
    het wordt echt tijd dat de politie veel meer op straat is en al de tokkies zwaar bekeurt en bij een tweede vergijp het voertuig in beslag neemt….. maar in de knuffel wereld van heden zal dat niet gebeuren….

  2. RB je kan echt niks beters dan alleen maar zeiken over tokkies he maar de bestuurder van deze auto is een zeer nette bestuurder duss voor dat je gaat klachen en je tokkie gejank weer is begint je weet niet eens wat je lult man stakker echt zoek een leven kerol jammer genoeg weet k nie wie je bent anders liet k je graag ff kennis maken met de echte tokkies dan piep je anders stakker GA NIET MENSEN OP DEZE MANIER VAN DINGEN BESCHULDIGEN ALS JE ER NIET BIJ BETROKKEN BENT!!! en bij deze jij bent de tokkie valse beschuldiging

    • jouw idiote scheldkanonnade lezende had je beter de rijd aan scholing kunnen spenderen ipv als een randdebiel op allerlei media je gal te spuwen en bedreigingen te uiten, bokkie übertokkie ……

Comments are closed.