Foto van vroeger (4) – 13 jaar Windkracht 13

0

De nieuwe site betekende ook een streep door het grootst deel van het archief. Om ruimte te maken en op te schonen zijn alle berichten van voor 1 januari 2018 verwijderd. De een vindt het jammer, de ander mist niets en haalt de schouders op.

Om toch een beetje uit de beginjaren van DHA te behouden beginnen we de rubriek ‘foto van vroeger’. Eens per week een plaatje (of een paar) uit het verleden van de site. Geen rubriek dus met zwartwit-foto’s uit de jaren dertig of zestig, maar gewoon foto’s van vroeger waarvan we denken: wat was hier nou ook alweer aan de hand?

Deze week gaan we terug naar september 2009, toen Windkracht 13 het 13-jarig bestaan vierde. 13 is voor deze onderneming uiteraard een belangrijk getal en dus werd het uitgebreid gevierd, vanzelfsprekend ook met live muziek. Het begon allemaal in 1996 in de Koningstraat en later dit jaar komt er een einde aan. Hoogste tijd dus om nog even terug te blikken op het feestje van toen.