Hart & Vaatcafé in het ziekenhuis

0

Den Helder – Het hart-long centrum van Noordwest Ziekenhuisgroep organiseert in samenwerking met de Harteraad op vrijdag 27 september in Den Helder een Hart & Vaatcafé in het kader van ‘Dress Red Day’. Ze sluiten hiermee aan bij Dress Red Day, een landelijke actie van de Hartstichting, waarmee elk jaar aandacht gevraagd voor hart– en vaatproblemen bij vrouwen.

Cardiologen Sanneke de boer (hartfalen cardioloog) en Stefan Timmer (ritme cardioloog) besteden aandacht aan de risicofactoren van hart- en vaatziekten en de uitingen hiervan. Ziekenhuisapotheker Cor Venema vertelt meer over hart medicatie. Ten slotte deelt ervaringsdeskundig Patricia Vlasman haar verhaal. Het programma wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Wanneer: vrijdag 27 september
Tijd: van 15:00 uur tot 17:00 uur (inloop vanaf 14:45 uur)
Waar: Zuster Kueterzaal (locatie Den Helder)

Aanmelden
Voor het bijwonen van het Hart & Vaatcafé is aanmelding gewenst. Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar wb.bos@nwz.nl. De toegang is gratis.