JPF: Grommende motoren, rokende uitlaten, veel publiek

1

Julianadorp – Grommende motoren, rokende uitlaten, blubber en rubber. Het Julianadorp Power Festival liet zaterdag weer van zich horen op het terrein aan de Akkerbouwstraat. Er was veel publiek op deze zesde editie afgekomen en die werden niet alleen verwend met een lekker zonnetje, maar ook met veel spektakel. Gratis toegang, genoeg te eten en te drinken en activiteiten voor de jeugd maakten het tot een gezellig familie evenement.

De wedstrijden duurden van één uur ‘s middags tot na achten ‘s avonds. De sportklasse was zeker spectaculair te noemen met veel power, snelheid en trekkracht. Ook de damesklasse deed het goed bij het publiek, het gejoel bij een mooie dame op de trekker was wel duidelijk. Lachend en zwaaiend namen de meiden het in ontvangst. Ook diverse oldtimer trekkers namen het tegen elkaar op, grappig om in deze klasse veel wat jongere bestuurders te zien.

Klik hier om verder te lezen

1 REACTIE

Comments are closed.