Kinderkledingbeurs in Julianadorp

0

Julianadorp – De Evangelische Gemeente Julianadorp houdt zaterdag 12 oktober, van 10.00 tot 14.00 uur, een kinderkledingbeurs. Oude kinderkleding verkopen? Dat kan helemaal gratis! Stuur gerust even een e-mail of een berichtje of kijk op de facebookpagina voor meer informatie. Kinderkleding schenken voor de beurs mag natuurlijk ook.

De kleding wordt netjes gesorteerd opgehangen en neergelegd op maat, zodat de bezoeker makkelijk en overzichtelijk kan zoeken naar kleding. Het bezoek van de beurs is gratis. Over de verkoopprijs (bepaald door de verkopers van de kinderkleding) wordt 10% extra gerekend, wat ten goede komt aan het Lion King project in Bali. Van de kleding die geschonken is, gaat de gehele verkoopprijs naar Lion King. Daarnaast is een ieder van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Kinderkledingbeurs Julianadorp of e-mail naar kinderkledingbeursjulianadorp@gmail.com. De Evangelische Gemeente Juilianadorp is te vinden aan de middelzand 3502 in Julianadorp.