Lezing over projecten in Nepal

0

Den Helder – Ruud Bekkers geeft zaterdag 28 september (vanaf 14.30 uur) in het kleine zaaltje van School-7 een presentatie over een aantal projecten die hij gedurende twee verblijven in Nepal heeft geïnitieerd.

Daaronder een crowdfunding voor een Nepalees schooltje zonder overheidssubsidie. Ook is hij de Nepalfederatie begonnen, een overkoepelende stichting die de projecten mede faciliteert en teven de juridische aansprakelijkheid regelt.

Voor de pauze geeft Bekkers een uiteenzetting over de wijze waarop deze projecten tot stand zijn gekomen. Na de pauze treedt hij graag in contact met de bezoekers om middels ideeën en suggesties tot nieuwe oplossingen en initiatieven te komen. Donaties zijn uiteraard van harte welkom, alle kleine beetjes helpen. “Een druppel in de oceaan maakt het verschil tussen niets en iets”, aldus Bekkers.

Kijk voor meer info op https://www.doneeractie.nl/computers-internet-nepalese-school/-36266 of op https://nepalfederatie.org/.