Met 134 km/uur over de Kievitstraat

9

Den Helder – Soms worden zelfs politieagenten nog verrast door het gedrag in het verkeer van sommige mensen. Bijvoorbeeld door de heer die op de Kievitstraat in Den Helder ‘iets’ te hard reed.

De politie hield daar een snelheidscontrole middels een lasergun. “Een 43-jarige man kwam ons op een motorfiets met 134 kilometer per uur tegemoet, waar 50 is toegestaan”, laat de politie van Den Helder via Facebook weten. “Waarschijnlijk reed hij nog harder, daar de man aan het optrekken was…”

Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij mag binnenkort op eigen kosten een cursus over veiligheid in het verkeer (EMG) volgen. De hoogte van de boete wordt door de Officier van Justitie bepaald.

9 REACTIES

  1. van mij mogen ze veel en veel vaker controleren, en mag ook de motorfiets meteen de shredder in, mongool

  2. Beter zijn rijbewijs door de shredder en zijn motor openbaar verkopen en de opbrengst naar veilig verkeer nederland

    • Eens.. ken wel meer straten waar ze strenger op motorrijders mogen controleren….. idiooten.. (uiteraard niet de motorrijders die zich wel aam de regels houden 🙂 )

  3. sommige motor rijders en auto bestuurders zijn gewoon asociaal die vragen dr gewoon om,denk als de politie s,ochtens op de zanddijk in julianadorp gaat laseren of flitsen,zijn er een hoop de sjaak.

Comments are closed.