Ook aanrijding op rotonde Waddenzeestraat

1

Den helder – Een automobilist zag donderdagmiddag een fietser over het hoofd. Dat gebeurde op de rotonde van de Waddenzeestraat met de Texelstroomlaan. De fietser is hierbij gewond geraakt en door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeerssituatie op de rotonde was erg onoverzichtelijk, omdat de politie een afslag had afgesloten. Dat had weer te maken met politieonderzoek in verband met een eerder ongeluk, ter hoogte van de Scheldestraat.

De schade aan fiets en auto was gelukkig niet erg groot.

1 REACTIE

  1. wat een bericht :p

    De fietser is hierbij gewond geraakt en door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

    en dan aflsuiten met,

    De schade aan fiets en auto was gelukkig niet erg groot.

    Nou gelukkig maar zeg 🙂

Comments are closed.