Ravelijncenter partner van Den Helder Suns

0

Den Helder – Het Ravelijncenter in Den Helder is ondersteunend partner geworden van de derdejaars eredivisionist. Het logo van het Ravelijncenter staat komend seizoen op het speeltenue.

Ook de online ticketverkoop wordt gefaciliteerd door het Ravelijncenter, dat hiervoor binnenkort een digitaal winkelplatform lanceert: platform.ravelijncenter.nl. De ticketverkoop maakt onderdeel uit van een eigen online Suns store (winkel), waar tevens merchandising producten kunnen worden aangeschaft.

‌Het Ravelijncenter anticipeert hiermee op de klantbeleving, waarbij de sterk stijgende online verkopen centraal staan. Beide partijen zien uit naar een vruchtbare samenwerking die de volgende stap betekent in de ontwikkeling. Zowel het Ravelijncenter als Den Helder SUNS zetten hiermee een belangrijke stap voorwaarts.