Start bibliotheekseizoen met Nederlandstalige liedjes

0

Den Helder – De start van het nieuwe bibliotheekseizoen wordt zaterdag 21 september feestelijk gevierd met een middag vol Nederlandstalige luisterliedjes. Muzikanten zijn al voor de zomervakantie opgeroepen om mee te doen. Het gaat om zelfgeschreven Nederlandstalige liedjes, niet om covers.

De organisatie is aangenaam verrast door de professionele inzendingen. Er is een mooi programma samengesteld waar het publiek gratis van kan genieten. Het publiek wordt 21 september getrakteerd op een gevarieerd programma met liedjes van Lesley Adriaansz, Thea Medemblik en Ed van den Oever, Kompas, Nienke Staal, Gery Posch en een groep uit het Inloophuis, Philip Bos, Dick Groot, Mattias Matsén en Café Wehmut.

De middag begint om 14.30 uur in School 7 aan de Keizersgracht 94 en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Het is aan te raden om vooraf een stoel te reserveren via www.kopgroepbibliotheken.nl in verband met het aantal beschikbare plaatsen.