Verdachten melden zich na openzetten loopbrug

23

Den Helder – De politie heeft zaterdag drie verdachten kunnen aanhouden voor het openzetten van de loopbrug tussen Willemsoord en de Weststraat. De 28-jarige Lotte van den Heuvel raakte hierdoor gewond.

Het loopbruggetje was handmatig opengezet. Lotte fietste over de loopbrug, maar had niet gezien dat deze open stond. Aan het einde van de brug viel ze, waarbij ze met haar gezicht op de rand van de kade terecht kwam.

Via camerabeelden, die de politie in handen had, was te zien hoe twee mannen de brug hadden opengedraaid. De politie besloot een Facebookoproep te doen naar de daders. Zouden ze zich niet melden, dan zouden de agenten de beelden openbaar maken.

23 REACTIES

  • Dat zal straks wel uit de VOG aanvraag blijken. Ofschoon kan me haast niet voorstellen dat dit soort aan het verenigingswerk deelnemen of bij een bedrijf (gaan) werken.

 1. En hiermee is de noodzaak van goede camera’s bewezen anders hadden deze #@%%^& zich vast niet gemeld.

 2. naïef van de daders om te denken dat de politie de beelden openbaar mag maken met de huidige idiote privacy wetgeving….

 3. Stelletje lamstralen om pas spijt te tonen als gedreigd wordt hun smoelwerken te tonen.
  Maak de namen bekend, misschien weerhoudt potentiele lamstralen dit soort acties.

  • Dat doen ze dus niet George ! Er zijn altijd mensen , die denken dat eigen rechter spelen beter is , dan afwachten wat er van komt. Zelfs nu , staat er bij het bericht , dat het afwachten is , of tot vervolging wordt overgegaan.

     • Tja Frederik .., we hebben het hier volgens mij over de artikelen van DHA, tenzij anders vermeldt; zodoende ….
      En als niet abonnee van het NHD, kan ik maar beperkt hun online artikelen lezen – die veelal door ‘zaakafhankelijke-kleuring’ bovendien ook vaak onbetrouwbaar blijken.

  • Logisch, dan blijft er waarschijnlijk geen raam in de woningen heel, of erger. Er zijn altijd mensen, die het niet kunnen laten om voor eigen rechter te spelen.

   • U heeft het over adres, dus néé niet logisch.
    Ik heb er wél een logische gedachtegang over, maar die zal ik hier niet ventileren ….; de geachte lezer mag – zo besluit ik – er zelf creatieve overwegingen op los laten.

  • In jou vorige reactie,””woonplaats van het trio en leeftijd….., èèn regel verder in dat bericht staat het .

     • De uitleg daarvan is eenvoudig Frederik; ik ben in het verleden nogal ondeugend geweest in mijn teksten en balanceer vaak op de rand van het toelaatbare; daarom sta ik bij DHA onder – zeg maar – curatele.
      Het komt dáárdoor dat mijn reacties vaak tot 24 uur moeten wachten, voordat ze gecontroleerd zijn en dat heeft te maken met het drukke werkschema van de redacteur; waarvoor uiteraard alle begrip, maar lastig voor mijn volgers, discussiegenoten en last but not least, de fervente hamburger en popcorn grazers. 😉

 4. Het is gewoon een domme actie van die gasten
  Zal gerust niet de bedoeling zijn geweest om die meid of iemand iets aan te doen
  Gemeente moet eens leren om de omgeving aan te passen aan de bestemming
  voordat de kroegen die kant op gingen had willemsoord al
  ” hufterproef” moeten wezen
  Straks zetten ze de dokken ook nog onder water oid
  Maar goed
  Dit kunnen de heren en dames ambtenaren weer op hun lijstje blunders bijschrijven
  Slap van die knapen dat ’s en zich nu pas melden btw

 5. mee eens Gerard,kwyjongenstreek denk ook niet dat het de bedoelimg was,,,en het is een loop brug dus als mevroouw gelopen had zal ,,ze misschien gezien hebben dat hy open stond,,

  • Misschien is de fiets van mevrouw wel haar redding geweest, waardoor ze niet bewusteloos het water in is gegleden.
   De brug is met moedwil open gezet …. en dat was niet om konijnen te vangen beste Louw die nooit over de stoep rijdt !

Comments are closed.